Faber-Castell POLYCHROMOS 72 CREIOANE COLORATE CUTIE LEMN 110072

Faber-Castell POLYCHROMOS 72 CREIOANE COLORATE CUTIE LEMN 110072
819.72 lei
(1 magazin)
Un set de creioane colorate Polychromos intr-o cutie eleganta, 72 buc. Creioane colorate de cea mai inalta calitate, destinate artistilor. Calitatea deosebita a pigmentilor garanteaza stabilitatea culorii la lumina, precum si intensitatea acestora. Grosimea minei de 3.8 mm. Mina moale, pe baza de ceara de plumb, rezistenta la apa, nu se imprastie pe suprafete. ...

Descriere - Faber-Castell POLYCHROMOS 72 CREIOANE COLORATE CUTIE LEMN 110072


Un set de creioane colorate Polychromos intr-o cutie eleganta, 72 buc. Creioane colorate de cea mai inalta calitate, destinate artistilor. Calitatea deosebita a pigmentilor garanteaza stabilitatea culorii la lumina, precum si intensitatea acestora. Grosimea minei de 3.8 mm. Mina moale, pe baza de ceara de plumb, rezistenta la apa, nu se imprastie pe suprafete.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Faber-Castell POLYCHROMOS 72 CREIOANE COLORATE CUTIE LEMN 110072 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Faber-Castell POLYCHROMOS 72 CREIOANE COLORATE CUTIE LEMN 110072 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.