Faber 335.0533.563

Faber 335.0533.563
oferte de la
2,059.00 lei

(2 magazine)
LITHOS/SPForma si materialele pretioase alese in designul hotelor noastre de perete au fost studiate cu atentie pentru a fi placute vizual si pentru a rezista in timp. Utilizeaza motorizari puternice si sisteme de aspiratie rafinate pentru a garanta aerul curat si silentiozitatea. Hotele noastre ofera functii speciale utile pentru un mediu curat, pentru a va mentine bucataria in siguranta, iar dumneavoastra sa va ocupati doar de gestionarea creativitatii din timpul gatitului.  ...

Descriere - Faber 335.0533.563


LITHOS/SP
Forma si materialele pretioase alese in designul hotelor noastre de perete au fost studiate cu atentie pentru a fi placute vizual si pentru a rezista in timp. Utilizeaza motorizari puternice si sisteme de aspiratie rafinate pentru a garanta aerul curat si silentiozitatea. Hotele noastre ofera functii speciale utile pentru un mediu curat, pentru a va mentine bucataria in siguranta, iar dumneavoastra sa va ocupati doar de gestionarea creativitatii din timpul gatitului.

 

ILUMINARE LED

Consum mai mic, mai multa lumina, in mod natural! Datorita iluminarii LED va veti bucura de o lumina stralucitoare si vizibilitate excelenta pe suprafata de gatit, cu o reducere considerabila a consumului de energie electrica.
 

ENERGY DIFFUSER

Hota este prevazuta cu un difuzor special. Acest lucru garanteaza performante exceptionale in termeni de eficienta energetica, consum redus si silentiozitate, chiar si cu conducte lungi de evacuare a aerului.
 

VITEZA INTENSIVA

Aspiratie la putere maxima pentru un timp determinat.
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Faber 335.0533.563 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Faber 335.0533.563 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.