Faber 330.0538.523

Faber 330.0538.523
2,549.00 lei
(1 magazin)
STEELMAX     Design elegant si modern, cu o aspiratie inovatoare      ILUMINARE LED Consum mai mic, mai multa lumina, in mod natural! Datorita iluminarii LED va veti bucura de o lumina stralucitoare si vizibilitate excelenta pe suprafata de gatit, cu o reducere considerabila a consumului de energie electrica.     EVO DIFFUSER Consum mai mic, performanta ridicata, fara zgomot! Hota este prevazuta cu un difuzor specia ...

Descriere - Faber 330.0538.523


STEELMAX

 

 
Design elegant si modern, cu o aspiratie inovatoare
 
 
 

ILUMINARE LED

Consum mai mic, mai multa lumina, in mod natural! Datorita iluminarii LED va veti bucura de o lumina stralucitoare si vizibilitate excelenta pe suprafata de gatit, cu o reducere considerabila a consumului de energie electrica.
 
 

EVO DIFFUSER

Consum mai mic, performanta ridicata, fara zgomot! Hota este prevazuta cu un difuzor special ce garanteaza performante exceptionale in termeni de eficienta energetica, consum redus si silentiozitate, chiar si cu conducte lungi de evacuare a aerului.
 
 

VITEZA INTENSIVA

Aspiratie la putere maxima pentru un timp determinat.
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Faber 330.0538.523 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Faber 330.0538.523 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.