Fabbian Plafoniera Beluga Colour D57 G25 Rosu cu 3 becuri

3 214.00 lei (1 magazin)
Corp de iluminat tip plafoniera cu 3 becuri. Montaj: pe tavan. Utlizare ca: plafoniera hotel, plafoniera hol, plafoniera living. Plafoniera Beluga Colour D57 G25 Rosu are abajurul ajustabil si este realizat din cristal lacuit (contine 24% plumb) si vopsit in culoarea rosie. Structura metalica este cromata si fin lustruita. ...

Descriere


Fabbian Plafoniera Beluga Colour D57 G25 Rosu cu 3 becuri

Corp de iluminat tip plafoniera cu 3 becuri. Montaj: pe tavan. Utlizare ca: plafoniera hotel, plafoniera hol, plafoniera living. Plafoniera Beluga Colour D57 G25 Rosu are abajurul ajustabil si este realizat din cristal lacuit (contine 24% plumb) si vopsit in culoarea rosie. Structura metalica este cromata si fin lustruita.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fabbian Plafoniera Beluga Colour D57 G25 Rosu cu 3 becuri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fabbian Plafoniera Beluga Colour D57 G25 Rosu cu 3 becuri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.