F. Kammermeyer ZENITH NRS KACL.129

F. Kammermeyer ZENITH NRS KACL.129
0.00 lei
(0 magazine)
  Hota FALMEC ZENITH NRS  se caracterizeaza prin faptul ca dispune de sistemul de reducere al zgomotului, patentat de catre Falmec NRS ( Noise Reduction System), fapt care duce la scaderea drastica a nivelului sonor in timpul functionarii. De asemenea, calitatea executiei este exceptionala, iar materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, acest produs fiind considerat o veritabila investitie pe termen lung. Caracteristica principala de design: Iluminarea blatului de lucru s ...

Descriere - F. Kammermeyer ZENITH NRS KACL.129


 

Hota FALMEC ZENITH NRS  se caracterizeaza prin faptul ca dispune de sistemul de reducere al zgomotului, patentat de catre Falmec NRS ( Noise Reduction System), fapt care duce la scaderea drastica a nivelului sonor in timpul functionarii.

De asemenea, calitatea executiei este exceptionala, iar materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, acest produs fiind considerat o veritabila investitie pe termen lung.

Caracteristica principala de design: Iluminarea blatului de lucru se realizeaza cu ajutorul tehnologiei LED si a unor proceduri revolutionare de pozitionare a acestor surse de lumina in asa fel incat iluminarea se realizeaza uniform pe intreaga suprafata a hotei.

CONCEPTUL NRS – Noise Reduction System

Proiectul NRS a fost dezvoltat de catre Falmec in colaborare cu laboratoare  specializate in studiul dinamicii fluxului de aer, materializandu-se in conceperea si utilizarea in procesul de realizare a hotelor de bucatarie care sunt marcate cu inscriptia NRS, a unor materiale fonoabsorbante, obtinandu-se rezultate remarcabile in ceea ce priveste reducerea zgomotului si a poluarii acustice.
Materialele fonoabsorbante sunt folosite atat in interiorul hotei, cat si pentru izolarea motorului si accesoriilor acesteia.

Grafic nivel de zgomot pe trepte de viteza hotestandard/ hote NRS

“Perceptia” zgomotului urmeaza o scala logaritmica: fiecare scadere de 1 dB corespunde unei reduceri in perceptia nivelului de zgomot  cu aproximativ 20%. Cu alte cuvinte, pentru fiecare scadere de 3 dB nivelul de zgomot perceput este injumatatit.

Caracteristici constructive: 

- Materialul din care este confectionata partea centrala este inox Fasteel anti-amprente, cu finisaj mat.

- Separarea partii orizontale inferioare de cea superioara se realizeaza cu ajutorul unei benzi discrete din inox lucios

- Dotata cu LED-uri pentru a lumina zona de sub hota

- Filtre de grasime detasabile si lavabile

- Filtru de carbon optional;


  Caracteristici principale:

- Control electronic

- 4 trepte de viteza

- Timer

Dimensiuni hota (mm):

 

De ce aceasta hota FALMEC?

INOX Fasteel anti-amprente - Finisajul special anti-amprente al materialului, face ca suprafata hotei sa fie usor de intretinut.

Functia Timer -
Dupa activare, aceasta functie permite hotei sa mai functioneze timp de 15 minute.

Garantie 5 ani -  FALMEC - este o companie italiana cu o experienta de 30 de ani in conceperea si fabricarea hotelor de bucatarie la cele mai inalte standarde de calitate, ceea ce face ca produsele realizate sa beneficieze de o perioada de garantie mult peste cea oferita de ceilalti producatori.

Falmec - Just cookerhoods - FALMEC produce NUMAI hote de bucatarie, specializarea in acest domeniu este un argument esential pentru a opta pentru un produs garantat de un fabricant cu experienta in acest domeniu.

Eficienta si calitatea executiei - Toate etapele de ansamblare si testare a sigurantei si eficientei sunt efectuate in laboratoarele FALMEC. Imbinarile dintre diversele parti componente sunt impecabile.

Instalare - Produsele FALMEC sunt concepute pentru a putea fi instalate cu maxima usurinta.

Intretinere - Hotele FALMEC sunt usor de intretinut, filtrele de grasimi pot fi extrase cu rapiditate. FALMEC acorda o atentie sporita sigurantei in exploatare, astfel ca, pe durata extractiei filtrelor sau a curatirii partilor interioare ale hotei, nu exista riscul ranirii ca urmare a contactului cu partile componente din inox, deoarece acestea sunt finisate cu mare atentie; de asemenea nu exista pericolul electrocutarii, cablurile electrice fiind pozitionate in afara zonei de executare a intretinerii.

FALMEC made in Italy - Hotele FALMEC sunt fabricate integral in Italia. Concepute si fabricate integral in Italia, hotele FALMEC sunt realizate folosind tehnologii moderne, linii de productie robotizate, pentru a garanta un standard ridicat de calitate. De la taierea otelului cu ajutorul laserului, la indoirea automatizata, de la sudura la vopsire si pana la ansamblarea finala a motoarelor si a sistemului electronic, fiecare etapa este realizata cu maxima atentie.

Ce reprezinta FALMEC?

FALMEC imbina in mod profesionist functionalitatea, performanta, durata in timp si asigura un mediu ambiental curat, fara mirosuri si vapori.
Cu un design rafinat, ce completeaza mobilierul din bucatarie intr-o forma eleganta, cu tendintele unui stil contemporan, hotele Falmec reprezinta rezultatul pasiunii pentru calitate si perfectiune a celor care le proiecteaza.

Eficienta si calitate - Toate etapele de ansamblare si testare a sigurantei si eficientei sunt efectuate in laboratoarele FALMEC.

Motoarele FALMEC sunt certificate de IMQ si CE - FALMEC colaboreaza cu ingineri specializati in dinamica fluxului de aer - care au dezvoltat un profiluri speciale, in scopul de a optimiza atat capacitatea de extractie, cat si presiunea disponibila.Website producator: Falmec
Falmec RomaniaDebit de aer maxim (mc/h): 800
Clasa de eficienta energetica: C
Dimensiuni(mm): 668x1170x400
Putere consumata W: Treapta I-130 Treapta II-150 Treapta III-178 Treapta IV-224
Lungime (mm): 1800
Numar trepte de viteza: 4
Diametru racord (mm): 150
Marca produs: FALMEC
Serie: Zenith NRS
Greutate neta (kg): 25
Tip lampa: LED
Timer: Da
Material: Inox fasteel
Putere lampa (W): 84 (5500 K)
Fabricat in: Italia
Iluminare: Da
Distanta minima fata de blatul de lucru (mm): 600
Tip hota: Insula
Functionare continua 24 h: Nu
Tip INOX: AISI 304 Fasteel
Presiune maxima (Pa): Treapta I-390 Treapta II-440 Treapta III-490 Treapta IV-510
Iluminare ambientala: Nu
Aspiratie perimetrala: Nu
Control: Electronic
Nivel de zgomot masurat conform: I.E.C.60704-2-13
Filtru de carbon inclus: Optional
Tip filtre metalice: BASE
Inaltime hota (mm): 668-max.1234
Tip filtru de carbon: 6
Nivel de zgomot dB(A): Treapta I-37 Treapta II-41 Treapta III-45 Treapta IV-53
Debit de aer conform I.E.C. 61591 (mc/h): Treapta I-270 Treapta II-380 Treapta III-490 Treapta IV-715
Numar motoare: 1
Filtru: Metalic
Inox: Da
Design hota: Decorativa
Taxa verde: 4.2
Garantie: 5
Greutate: 10

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul F. Kammermeyer ZENITH NRS KACL.129 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru F. Kammermeyer ZENITH NRS KACL.129 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.