Evolveo Omega II

Evolveo Omega II este un set-top box full-hd de 1080p cu un tuner DVB-T2 care poate înregistra și transmisia afișată pe un dispozitiv USB. Set-top box-ul compatibil PVR are și funcții de player media, redând formate video mai cunoscute. În plus, dispozitivul are și un adaptor USB Wifi și o conexiune LAN tradițională, așa că pe el este disponibil și serviciul Youtube. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Evolveo Omega II

Evolveo Omega II este un set-top box full-hd de 1080p cu un tuner DVB-T2 care poate înregistra și transmisia afișată pe un dispozitiv USB. Set-top box-ul compatibil PVR are și funcții de player media, redând formate video mai cunoscute. În plus, dispozitivul are și un adaptor USB Wifi și o conexiune LAN tradițională, așa că pe el este disponibil și serviciul Youtube.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Evolveo Omega II de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Evolveo Omega II sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.