Evolis Ribon monocrom RCT025NAA negru - RCT025NAA

de la 70.93 lei
(2 magazine)
Ribon negru RCT025NAA pentru Evolis Edikio Access (500 imagini). Pentru a printa intr-o singura culoare pe carduri este suficient sa aveti riboane monocrom. Este cel mai convenabil mod de a printa si personaliza carduri pretiparite. Riboanele Evolis High Trust® sunt produse originale special concepute pentru imprimantele de carduri Evolis. Ofera calitate si rezistenta exceptionala a printului. Ribonul RCT025NAA este un ribon negru compatibil cu imprimantele Evolis Edikio Access. ...

Descriere


Evolis Ribon monocrom RCT025NAA negru - RCT025NAA

Ribon negru RCT025NAA pentru Evolis Edikio Access (500 imagini).

Pentru a printa intr-o singura culoare pe carduri este suficient sa aveti riboane monocrom. Este cel mai convenabil mod de a printa si personaliza carduri pretiparite.

Riboanele Evolis High Trust® sunt produse originale special concepute pentru imprimantele de carduri Evolis. Ofera calitate si rezistenta exceptionala a printului.

Ribonul RCT025NAA este un ribon negru compatibil cu imprimantele Evolis Edikio Access.

Ribonul are capabilitatea sa tipareasca 500 de carduri single side.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Evolis Ribon monocrom RCT025NAA negru - RCT025NAA de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Evolis Ribon monocrom RCT025NAA negru - RCT025NAA sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.