Evolis Ribon monocrom RCT021NAA strat alb pentru semnatura - RCT021NAA

271.24 lei
(1 magazin)
Descriere Ribonul monocrom Evolis RCT021NAA poate imprima 1000 de imagini. Este creat special pentru imprimarea unui strat alb pentru semnaturi. Cardurile imprimate cu ribonul Evolis pot fi folosite pana la 3 ani, chiar in conditiile unei utilizari intense. Ribonul monocrom Evolis RCT021NAA este compatibil cu imprimantele de carduri Evolis Primacy, Zenius, Kiosk si Elypso. ...

Descriere


Evolis Ribon monocrom RCT021NAA strat alb pentru semnatura - RCT021NAA

Descriere

Ribonul monocrom Evolis RCT021NAA poate imprima 1000 de imagini. Este creat special pentru imprimarea unui strat alb pentru semnaturi. Cardurile imprimate cu ribonul Evolis pot fi folosite pana la 3 ani, chiar in conditiile unei utilizari intense.

Ribonul monocrom Evolis RCT021NAA este compatibil cu imprimantele de carduri Evolis Primacy, Zenius, Kiosk si Elypso.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Evolis Ribon monocrom RCT021NAA strat alb pentru semnatura - RCT021NAA de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Evolis Ribon monocrom RCT021NAA strat alb pentru semnatura - RCT021NAA sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.