Evolis RCT015NAA, alb

221.18 lei
(1 magazin)
Ribonul alb RCT015NAA este comaptibil cu Evolis Zenius si printeaza 1000 de carduri pe o fata sau 500 carduri pe ambele fete. Pentru a printa intr-o singura culoare pe carduri este suficient sa aveti riboane monocrom. Este cel mai convenabil mod de a printa si personaliza carduri pretiparite. Riboanele Evolis High Trust® sunt produse originale special concepute pentru imprimantele de carduri Evolis. Ofera calitate si rezistenta exceptionala a printul ...

Descriere


Evolis RCT015NAA, alb

Ribonul alb RCT015NAA este comaptibil cu Evolis Zenius si printeaza 1000 de carduri pe o fata sau 500 carduri pe ambele fete.

Pentru a printa intr-o singura culoare pe carduri este suficient sa aveti riboane monocrom. Este cel mai convenabil mod de a printa si personaliza carduri pretiparite.

Riboanele Evolis High Trust® sunt produse originale special concepute pentru imprimantele de carduri Evolis. Ofera calitate si rezistenta exceptionala a printului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Evolis RCT015NAA, alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Evolis RCT015NAA, alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.