Evolis R5F002EAA, YMCKO

352.13 lei
(1 magazin)
Imprimantele Evolis sunt capabile sa printeze imaginii color de foarte buna calitate folosind riboane de tip YMCKO sau YMCKOK. Printarea se realizeaza prin combinarea celor culori principale: galben (yellow), magenta si cyan. Folosind riboane color imprimantele de carduri Evolis pot tipari imagini si logo-uri la o rezolutie de 300DPI. Riboanele Evolis High Trust® sunt produse originale special concepute pentru imprimantele de carduri Evolis. Ofera ca ...

Descriere


Evolis R5F002EAA, YMCKO

Imprimantele Evolis sunt capabile sa printeze imaginii color de foarte buna calitate folosind riboane de tip YMCKO sau YMCKOK. Printarea se realizeaza prin combinarea celor culori principale: galben (yellow), magenta si cyan.

Folosind riboane color imprimantele de carduri Evolis pot tipari imagini si logo-uri la o rezolutie de 300DPI.

Riboanele Evolis High Trust® sunt produse originale special concepute pentru imprimantele de carduri Evolis. Ofera calitate si rezistenta exceptionala a printului.

Ribonul R5F002EAA are capabilitatea sa tipareasca 200 de carduri single side sau 100 de carduri dual side cu acoperire 100% si este compatibil cu imprimantele Evolis Zenius.

R5F002EAA inlocuieste vechiul ribon R5F001EAA.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Evolis R5F002EAA, YMCKO de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Evolis R5F002EAA, YMCKO sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.