Evolis R2017, argintiu

365.03 lei (1 magazin)
Ribonul argintiu  R2017  se foloseste cu imprimantele  Evolis Pebble 4 ,  Dualys 3 ,  Quantum  si  Securion . Un ribon este suficient pentru printarea a 600 de carduri pe o singura fata sau 300 de carduri pe ambele fete. Pentru a printa intr-o singura culoare pe carduri este suficient sa aveti riboane monocrom. Este cel mai convenabil mod de a printa si personaliza carduri pretiparite. Riboanele  Evolis High Trust ® sunt produse origin ...

Descriere


Evolis R2017, argintiu

Ribonul argintiu R2017 se foloseste cu imprimantele Evolis Pebble 4Dualys 3Quantum si Securion. Un ribon este suficient pentru printarea a 600 de carduri pe o singura fata sau 300 de carduri pe ambele fete.

Pentru a printa intr-o singura culoare pe carduri este suficient sa aveti riboane monocrom. Este cel mai convenabil mod de a printa si personaliza carduri pretiparite.

Riboanele Evolis High Trust® sunt produse originale special concepute pentru imprimantele de carduri Evolis. Ofera calitate si rezistenta exceptionala a printului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Evolis R2017, argintiu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Evolis R2017, argintiu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.