Evolis R2013, rosu

165.89 lei
(1 magazin)
Ribonul rosu R2013 se utilizeaza impreuna cu imprimantele Evolis Pebble 4, Dualys 3, Quantum si Securion. Pentru a printa intr-o singura culoare pe carduri este suficient sa aveti riboane monocrom. Este cel mai convenabil mod de a printa si personaliza carduri pretiparite. Riboanele Evolis High Trust® sunt produse originale special concepute pentru imprimantele de carduri Evolis. Ofera calitate si rezistenta exceptionala a printului. ...

Descriere


Evolis R2013, rosu

Ribonul rosu R2013 se utilizeaza impreuna cu imprimantele Evolis Pebble 4Dualys 3Quantum si Securion.

Pentru a printa intr-o singura culoare pe carduri este suficient sa aveti riboane monocrom. Este cel mai convenabil mod de a printa si personaliza carduri pretiparite.

Riboanele Evolis High Trust® sunt produse originale special concepute pentru imprimantele de carduri Evolis. Ofera calitate si rezistenta exceptionala a printului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Evolis R2013, rosu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Evolis R2013, rosu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.