Evolis R2012, albastru

165.95 lei
(1 magazin)
Ribonul albastru R2012 este compatibil cu imprimantele Evolis Pebble 4, Dualys 3, Quantum si Securion. Acesta printeaza 1000 de carduri pe o singura fata si 500 de carduri pe ambele fete. Pentru a printa intr-o singura culoare pe carduri este suficient sa aveti riboane monocrom. Este cel mai convenabil mod de a printa si personaliza carduri pretiparite. Riboanele Evolis High Trust® sunt produse originale special concepute pentru imprimantel ...

Descriere


Evolis R2012, albastru

Ribonul albastru R2012 este compatibil cu imprimantele Evolis Pebble 4Dualys 3Quantum si Securion. Acesta printeaza 1000 de carduri pe o singura fata si 500 de carduri pe ambele fete.

Pentru a printa intr-o singura culoare pe carduri este suficient sa aveti riboane monocrom. Este cel mai convenabil mod de a printa si personaliza carduri pretiparite.

Riboanele Evolis High Trust® sunt produse originale special concepute pentru imprimantele de carduri Evolis. Ofera calitate si rezistenta exceptionala a printului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Evolis R2012, albastru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Evolis R2012, albastru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.