Everfit Banca elongatie de inversie

Banca elongatie de inversie Everfit a fost conceputa pentru prevenirea si tratarea durerilor de spate. Este recomandata pentru intinderea musculaturii spatelui, in special a muschilor lombari si intarirea abdomenului. Ajuta la intinderea coloanei vertebrale si la alungirea muschilor. Sistemul de ancorare face ca banca de inversie sa fie un sistem sigur si usor de utilizat. Banca de inversie este acoperita cu spuma de inalta calitate ceea ce face utilizarea foarte confortabila. Un ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Everfit Banca elongatie de inversie

Banca elongatie de inversie Everfit a fost conceputa pentru prevenirea si tratarea durerilor de spate. Este recomandata pentru intinderea musculaturii spatelui, in special a muschilor lombari si intarirea abdomenului.

Ajuta la intinderea coloanei vertebrale si la alungirea muschilor. Sistemul de ancorare face ca banca de inversie sa fie un sistem sigur si usor de utilizat.

Banca de inversie este acoperita cu spuma de inalta calitate ceea ce face utilizarea foarte confortabila. Un produs pliabil astfel incat sa poata fi depozitat in orice spatiu usor si confortabil.

LA CERERE SE POATE OFERI MONTAJ !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Everfit Banca elongatie de inversie de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Everfit Banca elongatie de inversie sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.