EUREKAKIDS Puzzle progresiv 4in1 - Micul Pompier

de la 46.99 lei (2 magazine)
Fiecare puzzle are un grad de dificultate diferit in raport cu numarul de piese pe care il contine.Puzzle-ul este cel mai educativ joc pe care l-ar putea avea un copil.Povestea companiei Eureka a inceput in 1989 cand o a fost realizat primul puzzle 3D, intr-un depozit de 100m². Cu multa pasiune si entuziasm, brandul a evoluat rapid, astfel acum isi gasesc drumul catre 40 de tari, prin distribuirea de puzzle-uri exceptionale si calitative. ...

Descriere


EUREKAKIDS Puzzle progresiv 4in1 - Micul Pompier

Fiecare puzzle are un grad de dificultate diferit in raport cu numarul de piese pe care il contine.Puzzle-ul este cel mai educativ joc pe care l-ar putea avea un copil.Povestea companiei Eureka a inceput in 1989 cand o a fost realizat primul puzzle 3D, intr-un depozit de 100m². Cu multa pasiune si entuziasm, brandul a evoluat rapid, astfel acum isi gasesc drumul catre 40 de tari, prin distribuirea de puzzle-uri exceptionale si calitative.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul EUREKAKIDS Puzzle progresiv 4in1 - Micul Pompier de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru EUREKAKIDS Puzzle progresiv 4in1 - Micul Pompier sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.