Eucerin Ser antirid Hyaluron-Filler 6 x 5 ml

Serul Hyaluron-Filler este un produsul ideal pentru îngrijirea suplimentara a pielii  mai ales după aplicarea injecțiilor hialuronice, precum și pentru îngrijirea intensivă a pielii mature! Studiile clinice au arătat o eficacitate excelentă și o toleranță crescută la acest produs. Serul a fost dezvoltat pentru a maximiza efectul îngrijirii de zi și de noapte împotriva ridurilor Eucerin Hyaluron-Filler. Combinația dintre cremele Hyaluron-Filler și serul anti-rid se do ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Eucerin Ser antirid Hyaluron-Filler 6 x 5 ml

Serul Hyaluron-Filler este un produsul ideal pentru îngrijirea suplimentara a pielii  mai ales după aplicarea injecțiilor hialuronice, precum și pentru îngrijirea intensivă a pielii mature! Studiile clinice au arătat o eficacitate excelentă și o toleranță crescută la acest produs. Serul a fost dezvoltat pentru a maximiza efectul îngrijirii de zi și de noapte împotriva ridurilor Eucerin Hyaluron-Filler. Combinația dintre cremele Hyaluron-Filler și serul anti-rid se dovedea a fi extrem de eficientă, chiar si  împotriva ridurilor profunde.Testat dermatologic. Serul Hyaluron-Filler este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Eucerin Ser antirid Hyaluron-Filler 6 x 5 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Eucerin Ser antirid Hyaluron-Filler 6 x 5 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.