Esselte Etichete carton interschimbabile pentru biblioraft, albe

Esselte Etichete carton interschimbabile pentru biblioraft, albe
29.00 lei
(1 magazin)
Etichete carton interschimbabile pentru biblioraft, ESSELTE ideale pentru scrierea informatiilor. Confectionate din carton aband latimea de 50 mm, respectiv 75 mm. Acestea va ajuta sa organizati usor și rapid documentele în arhivă. Se insereaza cu usurinta in buzunarul de pe cotorul biblioraftului. Sunt potrivite pentru toate bibliroafturile Esselte din carton (75 mm si 50mm). Caracteristici produs: Material: carton, Dimensiune: 75 mm (7 ...

Descriere - Esselte Etichete carton interschimbabile pentru biblioraft, albe


Etichete carton interschimbabile pentru biblioraft, ESSELTE ideale pentru scrierea informatiilor. Confectionate din carton aband latimea de 50 mm, respectiv 75 mm. Acestea va ajuta sa organizati usor și rapid documentele în arhivă. Se insereaza cu usurinta in buzunarul de pe cotorul biblioraftului. Sunt potrivite pentru toate bibliroafturile Esselte din carton (75 mm si 50mm).

Caracteristici produs:

  • Material: carton,
  • Dimensiune: 75 mm (75 x 158 mm) sau
  • Dimensiune: 50 mm (50 x 158 mm),
  • Culoare: alb,
  • Ambalare: 10 bucati/set

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Esselte Etichete carton interschimbabile pentru biblioraft, albe de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Esselte Etichete carton interschimbabile pentru biblioraft, albe sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.