Esselte Dosar suspendabil Classic, carton, alb

4.95 lei
(1 magazin)
Dosar suspendabil Esselte Classic, carton O gama de dosare rezistente si de calitate. Recomandate pentru uz zilnic. Acum de 10 ori mai puternic, datorita bazei ranforsate cu o banda speciala si a carligelor de sustinere intarite. Format A4. Prevazut cu suport de eticheta din plastic transparent si etichete de hartie, albe. Disponibil in diverse culori, pentru o arhivare sistematica, dupa codul culorilor. Fabricat din carton 100% reciclat. Dimensiuni: 240 x 345 mm. Greutate: 0.0 ...

Descriere


Esselte Dosar suspendabil Classic, carton, alb

Dosar suspendabil Esselte Classic, carton O gama de dosare rezistente si de calitate. Recomandate pentru uz zilnic. Acum de 10 ori mai puternic, datorita bazei ranforsate cu o banda speciala si a carligelor de sustinere intarite. Format A4. Prevazut cu suport de eticheta din plastic transparent si etichete de hartie, albe. Disponibil in diverse culori, pentru o arhivare sistematica, dupa codul culorilor. Fabricat din carton 100% reciclat. Dimensiuni: 240 x 345 mm. Greutate: 0.06.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Esselte Dosar suspendabil Classic, carton, alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Esselte Dosar suspendabil Classic, carton, alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.