Esselte Dosar cu sina Panorama, plastic, albastru

9.75 lei
(1 magazin)
Dosar cu sina Esselte Panorama, plastic, albastru Durabilitate mare pentru o mai buna protectie a continutului. Coperta transparenta, non-reflectorizanta, continutul de pe prima pagina fiind astfel vizibil. Cu buzunar interior pentru documente neperforate. Sina de 8 cm. Capacitate: 250 de coli A4 (80 gsm). Dimensiuni: 238 x 2 x 310 mm. Greutate: 0.08. ...

Descriere


Esselte Dosar cu sina Panorama, plastic, albastru

Dosar cu sina Esselte Panorama, plastic, albastru Durabilitate mare pentru o mai buna protectie a continutului. Coperta transparenta, non-reflectorizanta, continutul de pe prima pagina fiind astfel vizibil. Cu buzunar interior pentru documente neperforate. Sina de 8 cm. Capacitate: 250 de coli A4 (80 gsm). Dimensiuni: 238 x 2 x 310 mm. Greutate: 0.08.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Esselte Dosar cu sina Panorama, plastic, albastru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Esselte Dosar cu sina Panorama, plastic, albastru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.