Esselte Cutie arhivare biblioraft Standard

6.94 lei
(1 magazin)
Cutie arhivare biblioraft Esselte Standard Cutiile de arhivare Esselte Standard sunt apreciate si utilizate de catre clientii nostri de peste 25 de ani. Este una dintre cele mai simple, putin costisitoare si eficiente solutii de arhivare a documentelor utilizate rar. Tone de documente sunt stocate anual in cutiile Esselte Standard, in birouri din toata lumea, din toate sectoarele de activitate. Protejeaza continutul biblioraftului impotriva prafului si a luminii. Ideala pentru sto ...

Descriere


Esselte Cutie arhivare biblioraft Standard

Cutie arhivare biblioraft Esselte Standard Cutiile de arhivare Esselte Standard sunt apreciate si utilizate de catre clientii nostri de peste 25 de ani. Este una dintre cele mai simple, putin costisitoare si eficiente solutii de arhivare a documentelor utilizate rar. Tone de documente sunt stocate anual in cutiile Esselte Standard, in birouri din toata lumea, din toate sectoarele de activitate. Protejeaza continutul biblioraftului impotriva prafului si a luminii. Ideala pentru stocarea bibliorafturilor de 75/80 mm. Asamblare usoara, urmarind intructiunile afisate pe cutie. Fabricate din carton ondulat 100% reciclat, 100% reciclabile. Dimensiuni: 355 x 97 x 300 mm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Esselte Cutie arhivare biblioraft Standard de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Esselte Cutie arhivare biblioraft Standard sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.