Esperanza Pina Colada EKM023G Verde

de la 71.00 lei
(2 magazine)
Blade Esperanza Pina Colada EKM023G - Blender verde cu 450 de wati. Trei viteze + modul turbo. Lamă si atasament bătătorit din otel inoxidabil. Mixerul de clopot este unul dintre dispozitivele care vă vor permite să pregătiti mesele într-un mod si mai rapid si mai plăcut decât înainte! Indiferent dacă pregătiti un smoothie sănătoasă sau adânc pentru show-ul de seară, EKM023E va face această activitate rapidă si plăcută. Se amestecă în c ...

Descriere


Esperanza Pina Colada EKM023G Verde

Blade Esperanza Pina Colada EKM023G - Blender verde cu 450 de wati. Trei viteze + modul turbo. Lamă si atasament bătătorit din otel inoxidabil.
Mixerul de clopot este unul dintre dispozitivele care vă vor permite să pregătiti mesele într-un mod si mai rapid si mai plăcut decât înainte! Indiferent dacă pregătiti un smoothie sănătoasă sau adânc pentru show-ul de seară, EKM023E va face această activitate rapidă si plăcută.

Se amestecă în câteva minute! Mixerul are un motor de 450 de wati. Datorită acestui fapt, nici o legumă nu este o problemă. Operarea foarte silentioasă este asigurată de o sursă de alimentare constantă. Trei viteze de viteză de lucru ale dispozitivului vă vor permite să alegeti un mod corespunzător intens pentru tipul de antena pregătită. În plus, dacă aveti nevoie de o doză bruste de energie mai mare, puteti folosi butonul "Turbo".

Elemente pentru o muncă mai simplă Elementele suplimentare ale setului vă vor permite să preparati cu usurintă un fel de mâncare amestecată pentru copilul dvs. sau o pesto delicioasă pentru paste făinoase. În set veti găsi un recipient de amestecare cu o dimensiune de până la jumătate de litru. Containerul de tăiere poate contine până la 750 ml si are lame durabile din otel inoxidabil. Atasamentul biciuitor vă permite să vă pregătiti delicios fără.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Esperanza Pina Colada EKM023G Verde de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Esperanza Pina Colada EKM023G Verde sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.