Esperanza Arco

de la 43,48 lei (2 magazine)
Descriere Boxe stereo 2.0 Arco Esperanza Difuzoare stereo de inalta calitate pentru notebook-uri si desktop. Acestea garanteaza un sunet curat si natural. Designul elegant il face sa se imbine perfect cu monitorul LCD si alte accesorii de pe birou. Acestea lucreaza cu toate computerele care au o iesire de difuzor si o iesire USB. Au un control de volum incorporat si o iesire pentru casti. Materialele de inalta calitate utilizate in productie protejeaza impotriva electrificarii ...

Descriere


Esperanza Arco

Difuzoare stereo de inalta calitate pentru notebook-uri si desktop. Acestea garanteaza un sunet curat si natural. Designul elegant il face sa se imbine perfect cu monitorul LCD si alte accesorii de pe birou. Acestea lucreaza cu toate computerele care au o iesire de difuzor si o iesire USB. Au un control de volum incorporat si o iesire pentru casti. Materialele de inalta calitate utilizate in productie protejeaza impotriva electrificarii si impotriva generarii de interferente electromagnetice.

DATE TEHNICE
Putere eficienta2x3W
Impedanta
Interval de frecventa60HZ-20kHz
Iesire castiMini-Jack stereo 3.5 mm
Alimentare5V
ProducatorEsperanza

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Esperanza Arco de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Esperanza Arco sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.