Eset Internet Security v10, 1 PC, 1 an, 1, Licenta noua, BOX/Retail + 12 Luni GRATUIT

Eset Internet Security v10, 1 PC, 1 an, 1, Licenta noua, BOX/Retail + 12 Luni GRATUIT
149.00 lei
(1 magazin)
Noul produs ESET Internet Security 10 ofera o protectie solida pentru utilizatorii de internet zilnici, multumita tehnologiei ESET ce se bazeaza pe un echilibru perfect intre detectie, viteza si usurinta in utilizare. Beneficiind de functionalitatile multiplu premiate Antivirus si Antispyware ESET precum si de firewall-ul personal, va puteti proteja camera web de un abuz, puteti verifica securitatea router-ului WiFi de acasa, puteti administra activitatea online a copiilor si puteti r ...

Descriere - Eset Internet Security v10, 1 PC, 1 an, 1, Licenta noua, BOX/Retail + 12 Luni GRATUIT


Noul produs ESET Internet Security 10 ofera o protectie solida pentru utilizatorii de internet zilnici, multumita tehnologiei ESET ce se bazeaza pe un echilibru perfect intre detectie, viteza si usurinta in utilizare. Beneficiind de functionalitatile multiplu premiate Antivirus si Antispyware ESET precum si de firewall-ul personal, va puteti proteja camera web de un abuz, puteti verifica securitatea router-ului WiFi de acasa, puteti administra activitatea online a copiilor si puteti realiza tranzactii bancare online in siguranta folosind browser-ul ESET specializat. ESET Internet Security 10 este compatibil in totalitate cu Windows 10 si va protejeaza calculatorul fata de atacurile bazate pe script.

AX-EISHE1Ubox12v10
Detalii tehnice
CaracteristiciVersiuneInternet Security
Editie2017
LicentiereBOX
Media KitCu suport media (CD/DVD cu soft)
Tip licentaLicenta noua
Nr. Licente1 Licenta
Nr. Device-uri1
Perioada1 An
AplicabilitatePC

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Eset Internet Security v10, 1 PC, 1 an, 1, Licenta noua, BOX/Retail + 12 Luni GRATUIT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Eset Internet Security v10, 1 PC, 1 an, 1, Licenta noua, BOX/Retail + 12 Luni GRATUIT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.