ESBE Ventil temperatura constanta retur cazan VTC 511-25/60 1

382.00 lei (1 magazin)
Termoventilul VTC511 de la ESBE este folosit la aplicatii de incalzire folosind centrale termice pe lemne. Termoventilul VTC511 este un ventil termic de amestec pentru alimentarea returului centralei, destinat sa asigure protectia la temperaturi scazute. Mentine o temperatura ridicata pe retur astfel ridicand nivelul de eficienta, reduce coroziunea si creste durata de viata a centralei. Ventilele VTC511 sunt folosite in aplicatii de incalzire de pana la 150 kW in care la cazane cu comb ...

Descriere


ESBE Ventil temperatura constanta retur cazan VTC 511-25/60 1

Termoventilul VTC511 de la ESBE este folosit la aplicatii de incalzire folosind centrale termice pe lemne. Termoventilul VTC511 este un ventil termic de amestec pentru alimentarea returului centralei, destinat sa asigure protectia la temperaturi scazute. Mentine o temperatura ridicata pe retur astfel ridicand nivelul de eficienta, reduce coroziunea si creste durata de viata a centralei. Ventilele VTC511 sunt folosite in aplicatii de incalzire de pana la 150 kW in care la cazane cu combustibil solid. Ventilul se instaleaza fie pe conducta de retur la cazan (50°C, 55°C, 60°C, 65°C, 70°C sau 75°C), fie pe conducta de alimentare a rezervorului de acumulare (70°C sau 75°C). Prima varianta este cea recomandata deoarece asigura o configuratie mai simpla a conductelor pentru expansiune (a se vedea exemplele de instalare). Functionarea: termoventilul VTC511 este destinat sa asigura reglajul pe doua porturi si nu necesita ventil de echilibrare pe bypass. VTC511 contine un element sensibil de reglaj care deschide progresiv portul A (retur instalatie) pentru a realiza amestec cu bypass-ul, mentinand temperatura setata; la depasirea cu 10°C a temperaturii setate, ventilul inchide complet bypass-ul si deschide complet returul instalatiei, asigurand astfel circulatia apei doar prin instalatie. Fluide:Ca aditivi se admit maxim 50% glicol pentru protectie la inghet precum si substante absorbante de oxigen. Deoarece atat vascozitatea cat si conductibilitatea termica sunt afectate cand se adauga glicol in apa din sistem, acest fapt trebuie avut in vedere cand se dimensioneaza ventilul. Daca se adauga glicol in proportie de 30 - 50%, caracteristica maxima de iesire a ventilului se reduce cu 30 - 40%, in cazul unei concentratii mai mici de glicol, efectul acesteia poate fi neglijat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ESBE Ventil temperatura constanta retur cazan VTC 511-25/60 1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ESBE Ventil temperatura constanta retur cazan VTC 511-25/60 1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.