Ertone ERT-MN231NG

95.00 lei (1 magazin)
Aragaz portabil camping Ertone ERT-MN231NG, Pentru butelii spray, 2,2 kW, Aprindere piezo, Negru   Aragaz de calitate ideal pentru camping, este foarte util la pregatirea mancarurilor. Acesta are o putere de 2.2kW. Prin rotirea regulatorului de gaz, se activeaza aprinzatorul. Acesta este foarte usor de transportat, fiind prevazut cu o cutie portabila. Greutatea totala a acestuia este de 1.5kg si acesta dispune de aprindere piezoelectrica. Pirostrie - Fabricata din metal, cu ...

Descriere


Ertone ERT-MN231NG

Aragaz portabil camping Ertone ERT-MN231NG, Pentru butelii spray, 2,2 kW, Aprindere piezo, Negru

 

Aragaz de calitate ideal pentru camping, este foarte util la pregatirea mancarurilor. Acesta are o putere de 2.2kW. Prin rotirea regulatorului de gaz, se activeaza aprinzatorul. Acesta este foarte usor de transportat, fiind prevazut cu o cutie portabila. Greutatea totala a acestuia este de 1.5kg si acesta dispune de aprindere piezoelectrica.

Pirostrie - Fabricata din metal, cu canale speciale pentru scurgere,pentru a preveni revarsarea arzatorului. De asemenea protejeaza arzatorul de vant.

Aprinzator electric - Mentineti curat pentru o aprindere eficienta.

Parghie pentru blocarea canistrei de gaz - Apasati pentru a bloca in pozitie canistra de gaz. Ridicati pentru a debloca din pozitie canistra de gaz.

Buton aprindere - Destinat ajustarii dimensiunii flacarii prin rotire contrara sensului acelor de ceasornic. Daca se afla in totalitate pe pozitia din stanga, va incepe imediat aprindere. (sunetul click va putea fi auzit)

Protectie canistra de gaz - Dupa ce ati asezat si blocat canistra de gaz, inchideti protectia inaint

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ertone ERT-MN231NG de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ertone ERT-MN231NG sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.