Erste Licht Turtur Luminos 180 LED-uri Albastru

339.36 lei
(1 magazin)
Produsele marca Erste reprezinta o gama variata de corpuri de iluminat decorative ce fac din orice spatiu cel mai confortabil loc in care te poti afla. Acestea au un design special si modern ce le face sa fie potrivite in orice fel de imprejurare. Modelul actual reprezinta o instalatie decorativa sub forma de turturi luminosi compusa din 180 surse led de culoare albastra per metru perfecta pentru iluminarea spatiilor in special in perioada sarbatorilor. De asemenea acestea ...

Descriere


Erste Licht Turtur Luminos 180 LED-uri Albastru

Produsele marca Erste reprezinta o gama variata de corpuri de iluminat decorative ce fac din orice spatiu cel mai confortabil loc in care te poti afla. Acestea au un design special si modern ce le face sa fie potrivite in orice fel de imprejurare. Modelul actual reprezinta o instalatie decorativa sub forma de turturi luminosi compusa din 180 surse led de culoare albastra per metru perfecta pentru iluminarea spatiilor in special in perioada sarbatorilor. De asemenea acestea functioneaza cu un factor de protectie IP44.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Erste Licht Turtur Luminos 180 LED-uri Albastru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Erste Licht Turtur Luminos 180 LED-uri Albastru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.