Erste Licht Tub Luminos cu Flash 36 LED/M Albastru 50M/Rola

17,62 lei (1 magazin)
Produsele marca Erste reprezinta o gama variata de corpuri de iluminat decorative ce fac din orice spatiu cel mai confortabil loc in care te poti afla. Acestea au un design special si modern ce le face sa fie potrivite in orice fel de imprejurare. Modelul actual reprezinta un tub luminos decorativ compus din 36 surse led de culoare albastra per metru perfect pentru iluminarea spatiilor in special in perioada sarbatorilor. De asemenea acestea functioneaza cu un factor de pr ...

Descriere


Erste Licht Tub Luminos cu Flash 36 LED/M Albastru 50M/Rola

Produsele marca Erste reprezinta o gama variata de corpuri de iluminat decorative ce fac din orice spatiu cel mai confortabil loc in care te poti afla. Acestea au un design special si modern ce le face sa fie potrivite in orice fel de imprejurare. Modelul actual reprezinta un tub luminos decorativ compus din 36 surse led de culoare albastra per metru perfect pentru iluminarea spatiilor in special in perioada sarbatorilor. De asemenea acestea functioneaza cu un factor de protectie IP44.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Erste Licht Tub Luminos cu Flash 36 LED/M Albastru 50M/Rola de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Erste Licht Tub Luminos cu Flash 36 LED/M Albastru 50M/Rola sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.