Erste Licht Cablu Alimentare Instalatie Extensibila 1M

32.80 lei
(1 magazin)
Firma Erste lanseaza o gama de corpuri de iluminat decorative inovativa si potrivita oricarui tip de aranjament interior. Produsele prezentate sunt create speciale pentru a se potrivi in orice tip de spatiu, oferind un aspect placut si o lumina puternica in functie de destinatie pentru care sunt folosite. Cablul de alimentare pentru instalatii decorative din imagine are dimensiunea potrivita de 1m. ...

Descriere


Erste Licht Cablu Alimentare Instalatie Extensibila 1M

Firma Erste lanseaza o gama de corpuri de iluminat decorative inovativa si potrivita oricarui tip de aranjament interior. Produsele prezentate sunt create speciale pentru a se potrivi in orice tip de spatiu, oferind un aspect placut si o lumina puternica in functie de destinatie pentru care sunt folosite. Cablul de alimentare pentru instalatii decorative din imagine are dimensiunea potrivita de 1m.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Erste Licht Cablu Alimentare Instalatie Extensibila 1M de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Erste Licht Cablu Alimentare Instalatie Extensibila 1M sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.