Erste Licht Banner "Sarbatori Fericite

6 115.33 lei
(1 magazin)
Produsele marca Erste reprezinta o gama variata de corpuri de iluminat decorative ce fac din orice spatiu cel mai confortabil loc in care te poti afla. Acestea au un design special si modern ce le face sa fie potrivite in orice fel de imprejurare. Modelul actual reprezinta o instalatie decorativa sub forma de banner cu textul "Sarbatori fericite" compusa din surse de tip led perfecta pentru iluminarea spatiilor in special in perioada sarbatorilor. De asemenea acestea functioneaza cu un ...

Descriere


Erste Licht Banner Sarbatori Fericite

Produsele marca Erste reprezinta o gama variata de corpuri de iluminat decorative ce fac din orice spatiu cel mai confortabil loc in care te poti afla. Acestea au un design special si modern ce le face sa fie potrivite in orice fel de imprejurare. Modelul actual reprezinta o instalatie decorativa sub forma de banner cu textul "Sarbatori fericite" compusa din surse de tip led perfecta pentru iluminarea spatiilor in special in perioada sarbatorilor. De asemenea acestea functioneaza cu un factor de protectie IP44, la o valoare a puterii nominale de 144W.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Erste Licht Banner Sarbatori Fericite de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Erste Licht Banner Sarbatori Fericite sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.