ErichKrause Mapa de portofoliu Vivid Colors, 370x340mm

25.00 lei
(1 magazin)
Mapa de portofoliu Vivid Colors, 370x340mm     Mapa de protofoliu Vivid Colors, semitransparenta si cu marginile cusute, rotunjite, este o aparitie eleganta care impune stil oricarei prezentari.   Excelenta in folosirea de lunga durata, este potrivita pentru un volum mare de documentele A4, avand dimensiunea de 370x340x11 mm.   Nuantele produsului sunt diverse, ceea ce determina ca in momentul livrarii culoarea sa fie trimisa in mod aleatoriu. Culoare: Turco ...

Descriere


ErichKrause Mapa de portofoliu Vivid Colors, 370x340mm

Mapa de portofoliu Vivid Colors, 370x340mm

 

 

Mapa de protofoliu Vivid Colors, semitransparenta si cu marginile cusute, rotunjite, este o aparitie eleganta care impune stil oricarei prezentari.

 

Excelenta in folosirea de lunga durata, este potrivita pentru un volum mare de documentele A4, avand dimensiunea de 370x340x11 mm.

 

Nuantele produsului sunt diverse, ceea ce determina ca in momentul livrarii culoarea sa fie trimisa in mod aleatoriu.

Culoare: Turcoaz Culoare: Negru Format: A4 Material: Plastic Inchidere: Cu buton

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ErichKrause Mapa de portofoliu Vivid Colors, 370x340mm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ErichKrause Mapa de portofoliu Vivid Colors, 370x340mm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.