Epson WF-C4810DTWF

de la 1 169.85 lei (14 magazine)
WorkForce Pro WF-C4810DTWF Sporiți-vă potențialul cu acest multifuncțional A4 cu jet de cerneală. Oferă imprimare de înaltă calitate, cu costuri reduse, și soluții wireless flexibile. Vă puteți face planuri mari cu acest multifuncțional de înaltă calitate, cu imprimare pe o singură față și duplex, scanare și fax până la formatul A4. Vă veți realiza sarcinile cu viteze de imprimare de până la 25 ppm¹ monocrom și un compartiment p ...

Descriere


Epson WF-C4810DTWF

WorkForce Pro WF-C4810DTWF
Sporiți-vă potențialul cu acest multifuncțional A4 cu jet de cerneală. Oferă imprimare de înaltă calitate, cu costuri reduse, și soluții wireless flexibile.

Vă puteți face planuri mari cu acest multifuncțional de înaltă calitate, cu imprimare pe o singură față și duplex, scanare și fax până la formatul A4. Vă veți realiza sarcinile cu viteze de imprimare de până la 25 ppm¹ monocrom și un compartiment pentru alimentarea automată (ADF) A4 de 50 de coli. Și să nu uităm de cernelurile sale rentabile și de soluțiile flexibile de conectivitate wireless, cum ar fi Scan-to-Cloud².

Multifuncțional A4 de calitate superioară
Imprimare faţă-verso, scanare, copiere și fax – toate în format A4

Imprimare rapidă la calitate business
25 ppm monocrom și 12 ppm color¹

Cerneluri rentabile
Cernelurile individuale sunt cu 50% mai eficiente decât cartușele cu trei culori³

Soluţii wireless
Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct și Scan-to-Cloud²

Aplicaţii gratuite de printare mobilă de la Epson
Libertatea de a imprima și de a scana de aproape oriunde²

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Epson WF-C4810DTWF de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Epson WF-C4810DTWF sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.