Epson L3251

de la 1 062.38 lei (6 magazine)
Descriere Multifunctionala EPSON L3251 MFP ink Negru de la Epson       Epson L3251 Beneficiați de imprimare wireless și de un cost minim pe pagină acest multifuncțional EcoTank fără cartușe, perfect pentru locuințele moderne Economisiți până la 90% din costurile de imprimare¹ cu imprimantele Epson EcoTank fără cartușe. Furnizate cu recipiente de cerneală de mare capacitate, rezervoarele de cerneală integrate sunt ușor d ...

Descriere


Epson L3251

Descriere Multifunctionala EPSON L3251 MFP ink Negru de la Epson
 
 
 
Epson L3251
Beneficiați de imprimare wireless și de un cost minim pe pagină acest multifuncțional EcoTank fără cartușe, perfect pentru locuințele moderne

Economisiți până la 90% din costurile de imprimare¹ cu imprimantele Epson EcoTank fără cartușe. Furnizate cu recipiente de cerneală de mare capacitate, rezervoarele de cerneală integrate sunt ușor de umplut, datorită recipientelor de cerneală special proiectate. Fără cartușe de schimb și cu caracteristici flexibile de conectivitate, aceasta este imprimanta perfectă pentru toți cei care au nevoie de printuri de calitate superioară la un cost pe pagină incredibil de scăzut.

Imprimare la cost minim
Economisiți până la 90 % din costurile de imprimare

Cerneală pentru până la 3 ani în cutia imprimantei
Include 8.100 pagini alb-negru și 6.500 color

Recipiente cerneală de schimb de mare capacitate
Până la 66 de cartușe de cerneală într-un singur set de recipiente de cerneală

Sistem de rezervoare de cerneală fără probleme
Beneficiați de reumpleri fără probleme cu recipiente blocabile cu cheie și rezervoare frontale

Aplicația Epson Smart Panel
Configurați, monitorizați, imprimați și altele de pe dispozitivul inteligent

Media
 
Spuneți adio cartușelor de cerneală Imprimare acasă fără probleme - rezervoarele de cerneală de capacitate foarte mare permit reumpleri fără probleme, iar recipientele blocabile cu cheie sunt concepute astfel încât să poată fi introduse doar culorile corecte.
Continuați să economisiți Această imprimantă EcoTank economisește până la 90% din costurile de imprimare și este livrată cu cerneală până la 3 ani. Imprimați până la 8.100 de pagini alb-negru și 6.500 color cu cerneala inclusă, iar un set de recipiente de cerneală de schimb furnizează echivalentul a 66 de cartușe de cerneală.
Flexibilitate în utilizare Integrați cu ușurință această imprimantă în configurația existentă și imprimați de pe dispozitive mobile, tablete și laptopuri. În plus, cu aplicația Epson Smart Panel, puteți controla imprimanta de pe dispozitivul inteligent. Imprimați documente și fotografii, configurați, monitorizați și depanați, toate de pe telefon sau tabletă.
Dotate cu numeroase caracteristici Dispunând de o tavă de hârtie pentru 100 de coli, de imprimare foto fără margini (până la 10x15 cm) și de viteze de imprimare de până la 10 pagini pe minut, puteți îndeplini cu ușurință sarcini multiple.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Epson L3251 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Epson L3251 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.