Epson L3210 MFP

de la 698.00 lei (26 magazine)
Beneficiați de un cost minim pe pagină cu acest multifuncțional EcoTank fără cartușe, perfect pentru locuințele moderne Economisiți până la 90% din costurile de imprimare¹ cu imprimantele Epson EcoTank fără cartușe. Furnizate cu recipiente de cerneală de mare capacitate, rezervoarele de cerneală integrate sunt ușor de umplut, datorită recipientelor de cerneală special proiectate. Fără cartușe de schimb și cu caracteristici flexibile de conectivitate, a ...

Descriere


Epson L3210 MFP

Beneficiați de un cost minim pe pagină cu acest multifuncțional EcoTank fără cartușe, perfect pentru locuințele moderne

Economisiți până la 90% din costurile de imprimare¹ cu imprimantele Epson EcoTank fără cartușe. Furnizate cu recipiente de cerneală de mare capacitate, rezervoarele de cerneală integrate sunt ușor de umplut, datorită recipientelor de cerneală special proiectate. Fără cartușe de schimb și cu caracteristici flexibile de conectivitate, aceasta este imprimanta perfectă pentru toți cei care au nevoie de printuri de calitate superioară la un cost pe pagină incredibil de scăzut.

Imprimare la cost minim
Economisiți până la 90 % din costurile de imprimare

Cerneală până la 3 ani în cutia imprimantei
Include 8.100 pagini alb-negru și 6.500 color

Recipiente cerneală de schimb de mare capacitate
Până la 66 de cartușe de cerneală într-un singur set de recipiente de cerneală

Sistem de rezervoare de cerneală fără probleme
Beneficiați de reumpleri fără probleme cu recipiente blocabile cu cheie și rezervoare frontale

Multifuncțional
Imprimare, copiere și scanare, precum și imprimare foto fără margini

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Epson L3210 MFP de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Epson L3210 MFP sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.