Epson EB-L1495U

Epson EB-L1495U
0.00 lei
(0 magazine)
  Imagini foarte clare Pentru o experiență de vizualizare de nivel superior, proiectorul este echipat cu o tehnologie ingenioasă de amplificare 4K, care conferă imaginilor claritate excepțională și asigură lizibilitatea textului în cadrul prezentărilor. Poziționare flexibilă Datorită unei game largi de lentile motorizate, printre care se numără și cel opțional pentru distanțe ultrascurte (UST), proiectorul beneficiază de o adevărată flexibilitate de instalare ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - Epson EB-L1495U


 

Imagini foarte clare

Pentru o experiență de vizualizare de nivel superior, proiectorul este echipat cu o tehnologie ingenioasă de amplificare 4K, care conferă imaginilor claritate excepțională și asigură lizibilitatea textului în cadrul prezentărilor.

Poziționare flexibilă

Datorită unei game largi de lentile motorizate, printre care se numără și cel opțional pentru distanțe ultrascurte (UST), proiectorul beneficiază de o adevărată flexibilitate de instalare la 360°, ceea ce permite instalarea acestuia aproape oriunde, fără a pierde din luminozitate și fără a distorsiona imaginea. Proiectorul este, de asemenea, echipat cu o cameră integrată, pentru a asigura calibrarea precisă și pentru a captura imaginile de diagnosticare (aceasta poate fi dezactivată complet pentru a preveni accesul de la distanță).

Software flexibil

Proiectorul laser instalabil EB-L1495U oferă performanțe WUXGA superioare, de 9.000 de lumeni, cu culori intense, vibrante, pentru încăperi și spații mari, precum și performanțe fiabile, fără întreținere. Beneficiind de o instalare flexibilă și de un nivel redus de întreținere, acest proiector cu amplificare 4K oferă o soluție perfectă pentru scenarii în care sunt necesare performanțe și durabilitate de top.

 

Caracteristici esenţiale
  • Tehnologie a sursei de lumină laser: Luminozitate și culori excepționale, fiabilitate fără întreținere
  • Imagini HD cu amplificare 4K: Claritate și detalii excepționale pentru imagini bine definite și text lizibil
  • Software nou flexibil: Configurați rețele de proiectoare multiple și utilizați tehnicile avansate de proiecție
  • Instalare flexibilă la 360°: Flexibilitate reală fără distorsionări sau pierderi de luminozitate
  • Siguranță suplimentară: Produsul este oferit cu o garanție de cinci ani și 20.000 de ore 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Epson EB-L1495U de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Epson EB-L1495U sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.