Epson EB-992F

de la 3 844.00 lei (5 magazine)
Descriere Videoproiector EPSON EB-992F, FULL HD 1920 x 1080, 4000 lumeni, contrast 16000:1 de la Epson     EB-992F Depăşiţi toate aşteptările cu această soluţie de afişare cu luminozitate ridicată şi scalabilă, care oferă opţiuni multiple de conectare şi este uşor de instalat. Maximizaţi impactul prezentărilor cu acest proiector Full HD luminos, capabil să producă imagini mari şi scalabile. Lampa cu durată mare de funcţionare poate ...

Descriere


Epson EB-992F

Descriere Videoproiector EPSON EB-992F, FULL HD 1920 x 1080, 4000 lumeni, contrast 16000:1 de la Epson
 
 
EB-992F
Depăşiţi toate aşteptările cu această soluţie de afişare cu luminozitate ridicată şi scalabilă, care oferă opţiuni multiple de conectare şi este uşor de instalat.

Maximizaţi impactul prezentărilor cu acest proiector Full HD luminos, capabil să producă imagini mari şi scalabile. Lampa cu durată mare de funcţionare poate fi utilizată ani întregi fără a o înlocui şi fără a verifica filtrul de aer. Este uşor de instalat şi oferă o serie de soluţii de conectivitate, astfel încât puteţi accesa rapid conţinut de pe mai multe dispozitive.

Afişare wireless luminoasă şi vibrantă, Full HD
Tehnologia 3LCD şi luminozitate ridicată pe alb şi pe culoare

Întreţinere minimă
Poate fi folosit ani întregi fără a fi nevoie de întreţinere

Conectivitate pentru streaming şi partajarea conţinutului
Conectivitate wireless încorporată şi duplicarea ecranului

Economii inteligente de costuri
Durată de funcţionare a lămpii de 17.000 de ore în modul economic

Funcţii de colaborare
Aplicaţia iProjection, funcţia de divizare a ecranului, funcţia de moderare

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Epson EB-992F de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Epson EB-992F sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.