Epson 378XL black 11.2ml Claria Photo HD C13T37914010

oferte de la
81.99 lei

(5 magazine)
Claria Photo HD11.2ml Reduceţi costurile de imprimare cu cernelurile XLEpson oferă o serie de cartuşe de cerneală standard sau foarte mari (XL) în ultimele sale game de cerneluri. Cernelurile XL sunt ideale dacă imprimaţi volume ridicate şi vă pot ajuta să reduceţi costurile de imprimare. Prezentarea gameiTipăriţi când doriţi fotografii lucioase rezistente, cu aspect profesional, prin intermediul cernelurilor Claria Photo HD. Atât pasionaţii de fotogra ...

Descriere - Epson 378XL black 11.2ml Claria Photo HD C13T37914010Claria Photo HD
11.2ml

Reduceţi costurile de imprimare cu cernelurile XL
Epson oferă o serie de cartuşe de cerneală standard sau foarte mari (XL) în ultimele sale game de cerneluri. Cernelurile XL sunt ideale dacă imprimaţi volume ridicate şi vă pot ajuta să reduceţi costurile de imprimare.

Prezentarea gamei
Tipăriţi când doriţi fotografii lucioase rezistente, cu aspect profesional, prin intermediul cernelurilor Claria Photo HD. Atât pasionaţii de fotografie, cât şi semiprofesioniştii vor aprecia cu siguranţă nivelul superior de calitate oferit de setul de cernelurile în 6 culori. Acesta produce imagini detaliate şi tonuri de piele realiste cu gradaţii fine şi nuanţe de negru mai intense, mai naturale. Fiind concepută pentru longevitate, această cerneală de calitate superioară poate dura 300 de ani într-un album foto1.

Optimizate pentru imprimante Epson
Cernelurile şi hârtia Epson au fost dezvoltate pentru a funcţiona perfect cu imprimantele Epson pentru a produce cele mai bune rezultate de fiecare dată.

Articol original
Beneficiaţi de imprimare fiabilă şi fără probleme cu cernelurile Epson originale. Investim în cercetări extinse, unităţi de producţie cu tehnologie superioară şi supunem produsele unor teste riguroase, pentru a vă oferi produse de cea mai bună calitate.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Epson 378XL black 11.2ml Claria Photo HD C13T37914010 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Epson 378XL black 11.2ml Claria Photo HD C13T37914010 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.