Epic Games Fortnite The Last Laugh Bundle PS5

Descrierea Produsului: Jocul include carcasa originala sigilata, in interior fiind prezentat doar codul de activare. Astfel, este necesar accesul la internet pentru a descarca si instala jocul si pack-ul activand licenta din interiorul carcasei. ATENTIE!!! Se joaca doar online. Pentru utilizarea jocului este necesara o conexiune la internet si un abonament PlayStation Plus (se vinde separat). Fortnite The Last Laugh Bundle Fortnite: The Last Laugh Bundle va fi format ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Epic Games Fortnite The Last Laugh Bundle PS5

Descrierea Produsului:
Jocul include carcasa originala sigilata, in interior fiind prezentat doar codul de activare. Astfel, este necesar accesul la internet pentru a descarca si instala jocul si pack-ul activand licenta din interiorul carcasei.

ATENTIE!!! Se joaca doar online. Pentru utilizarea jocului este necesara o conexiune la internet si un abonament PlayStation Plus (se vinde separat).



Fortnite The Last Laugh Bundle



Fortnite: The Last Laugh Bundle va fi format din V-Bucks și 11 articole din joc:

- 1.000 de V-Bucks
- Trei ținute: Joker, Ivy Poison, Midas Rex
- Three Back Blings: Laugh Riot (reactiv), Back Bloom, Midas Crest
- Patru picături: Bad Joke, The Joker’s Revenger, Ivy Axe, Kingmaker
- Alegeți un Contrail Cord

Geniul vine sub multe forme - indiferent dacă ești periculos de amuzant, creezi ravagii cu plantele sălbatice sau inundezi insula cu cele mai bune intenții; de multe ori vine împreună cu un însoțitor: nebunia. Deveniți inamicul tuturor cu pachetul The Last Laugh!



【CARACTERISTICI】

Bătălia se construiește - Explorați o lume mare, distructibilă, în care nu există două jocuri la fel. Construiți forturi uriașe, găsiți pradă și faceți echipă cu prietenii pentru a câștiga Victory Royale

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Epic Games Fortnite The Last Laugh Bundle PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Epic Games Fortnite The Last Laugh Bundle PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.