Epic Games Fortnite Minty Legends Pack PS4

de la 93.90 lei (2 magazine)
Descrierea Produsului: Jocul include carcasa originala sigilata, in interior fiind prezentat doar codul de activare. Astfel, este necesar accesul la internet pentru a descarca si instala jocul si pack-ul activand licenta din interiorul carcasei.   Pachetul Fortnite Minty Legends Pack  include: - Ținuta Fresh Aura. - Back Bling-ul Minty Multipack. - Pickaxe-ul Minty Mountaineer. - Ținuta Minty Bomber. - Back Bling-ul Spearmint Satchel. ...

Descriere


Epic Games Fortnite Minty Legends Pack PS4

Descrierea Produsului:
Jocul include carcasa originala sigilata, in interior fiind prezentat doar codul de activare.

Astfel, este necesar accesul la internet pentru a descarca si instala jocul si pack-ul activand licenta din interiorul carcasei.

 

Pachetul Fortnite Minty Legends Pack  include:


- Ținuta Fresh Aura.
- Back Bling-ul Minty Multipack.
- Pickaxe-ul Minty Mountaineer.
- Ținuta Minty Bomber.
- Back Bling-ul Spearmint Satchel.
- Pickaxe-ul Freshbreaker.
- Ținuta Skellemint Oro.
- Back Bling-ul Minty Mantle.
- Pickaxe-ul Triple Mint Scepter.
- Wrap-ul Fire Mint.
- 1,000 de V-Bucks.Unul dintre principalele motive pentru care Fortnite se află în topul jocurilor online de atâta vreme, este faptul că oferă acțiune non-stop tuturor celor care îl încearcă.

Chiar dacă modul Battle Royale, este de departe cel mai popular mod de joc, Fortnite oferă, de asemenea, modurile de joc Creative și Save the World care te distrează atunci când faci o pauză de la lupta Battle Royale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Epic Games Fortnite Minty Legends Pack PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Epic Games Fortnite Minty Legends Pack PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.