Epic Games Alan Wake Remastered PS5

Descrierea Produsului: Puncte de atracție: - Toate DLC-urile, imagini remasterizate, noi comentarii ale dezvoltatorilor. - Un public nou și vast care cere Alan Wake de ani de zile. - Un clasic cult foarte iubit, cu un scor Metacritic de 83 și peste 5 milioane de copii vândute până în prezent. Clasicul cult s-a întors și este mai bun ca niciodată - remasterizat cu imagini 4K noi, 60 FPS, scene tăiate îmbunătățite, modele ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Epic Games Alan Wake Remastered PS5

Descrierea Produsului:
Puncte de atracție:

- Toate DLC-urile, imagini remasterizate, noi comentarii ale dezvoltatorilor.
- Un public nou și vast care cere Alan Wake de ani de zile.
- Un clasic cult foarte iubit, cu un scor Metacritic de 83 și peste 5 milioane de copii vândute până în prezent.
Clasicul cult s-a întors și este mai bun ca niciodată - remasterizat cu imagini 4K noi, 60 FPS, scene tăiate îmbunătățite, modele de personaje actualizate și feedback haptic!

În acest action-thriller cinematic premiat, autorul tulburat Alan Wake se lansează într-o căutare disperată a soției sale dispărute, Alice.

Pe măsură ce descoperă paginile unei povești de groază pe care se presupune că a scris-o, dar de care nu-și amintește nimic, controlul lui Wake asupra realității este amenințat în timp ce se confruntă cu întunericul care se apropie.

Povestea de groază devine realitate...

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Epic Games Alan Wake Remastered PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Epic Games Alan Wake Remastered PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.