Elstead WELLAND Mini, alama mata WELLAND-F-S-AB

987.00 lei (1 magazin)
Plafoniera LED baie WELLAND Mini alama mata, D:25cm, IP54 este indicata în baile si coridoarele nu prea înalte, fiind ultraplata si potrivita atât în încaperile clasice, cat si în cele moderne. Plafoniera de baie WELLAND finisata alama mata este echipata cu un modul LED de foarte buna calitate de 12W 3000K care face o lumina alba calda de 1080lm, echivalenta cu un bec de 80W si are o durata medie de viata de 40.000 ore. ...

Descriere


Elstead WELLAND Mini, alama mata WELLAND-F-S-AB

Plafoniera LED baie WELLAND Mini alama mata, D:25cm, IP54 este indicata în baile si coridoarele nu prea înalte, fiind ultraplata si potrivita atât în încaperile clasice, cat si în cele moderne.

Plafoniera de baie WELLAND finisata alama mata este echipata cu un modul LED de foarte buna calitate de 12W 3000K care face o lumina alba calda de 1080lm, echivalenta cu un bec de 80W si are o durata medie de viata de 40.000 ore.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Elstead WELLAND Mini, alama mata WELLAND-F-S-AB de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Elstead WELLAND Mini, alama mata WELLAND-F-S-AB sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.