Elstead Balance alb/nichel, H-161cm

Lampadarul pentru podea Balance alb cu detalii nichel mat și diametrul 45.5 cm face parte din colecția Balance, disponibilă în doua culori. Finisajul alb cu nichel mat adaugă un stil retro aspectului colecției, ceea ce o face ușor de asortat atât în spatii cu design modern, cat și în cele eclectice. Se pot folosi cu orice fel de becuri LED cu soclu E27; abajurul are interior argintiu metalic și un difuzor acrilic în partea de jos și are ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Elstead Balance alb/nichel, H-161cm

Lampadarul pentru podea Balance alb cu detalii nichel mat și diametrul 45.5 cm face parte din colecția Balance, disponibilă în doua culori. Finisajul alb cu nichel mat adaugă un stil retro aspectului colecției, ceea ce o face ușor de asortat atât în spatii cu design modern, cat și în cele eclectice. Se pot folosi cu orice fel de becuri LED cu soclu E27; abajurul are interior argintiu metalic și un difuzor acrilic în partea de jos și are adâncime totală de 67.7 cm.

Specificatii tehnice

Corpuri de iluminat

Tip corp de iluminat

Lampadar

Numar becuri

1 bec

Bec inclus

nu

Soclu

E27

Putere maxima

60 W

Material corp iluminat

Metal

Finisaj corp

Alb

Material abajur

Textil

Finisaj abajur

Alb

Adancime

677 mm

Diametru

455 mm

Inaltime

1616 mm

Tensiune alimentare

230 V

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Elstead Balance alb/nichel, H-161cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Elstead Balance alb/nichel, H-161cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.