Elstead AEGEAN, nichel AG8-POL-NICKEL

Candelabru AEGEAN, nichel, H:181cm, 8 becuri functioneaza cu 8 becuri E14 de maxim 60W fiecare si are o inaltime reglabila de 55-181 cm. Colectia eleganta Aegean prezinta brate din fier forjat, accentuate de forma eleganta a becurilor, dar si de detaliile din sticla. Gama va oferi rafinament oricarei incaperi, indiferent de stil, de la clasic la contemporan. Este disponibila in trei finisaje: nichel, alama si alama slefuita. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Elstead AEGEAN, nichel AG8-POL-NICKEL

Candelabru AEGEAN, nichel, H:181cm, 8 becuri functioneaza cu 8 becuri E14 de maxim 60W fiecare si are o inaltime reglabila de 55-181 cm.

Colectia eleganta Aegean prezinta brate din fier forjat, accentuate de forma eleganta a becurilor, dar si de detaliile din sticla. Gama va oferi rafinament oricarei incaperi, indiferent de stil, de la clasic la contemporan. Este disponibila in trei finisaje: nichel, alama si alama slefuita.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Elstead AEGEAN, nichel AG8-POL-NICKEL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Elstead AEGEAN, nichel AG8-POL-NICKEL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.