Elna Sew Zebra (materiale groase)

Reputatia buna a masinilor ELNA a inceput in 1940, odata producerea primei masini de cusut in Elvetia, compacta si portabila. De atunci, ELNA a continuat sa fie un brand de renume, masinile de cusut si presele ELNA pentru uz domestic fiind concepute permanent in modul cel mai inovativ. Milioane de oameni din intreaga lume au ales ELNA pentru calitatea, performanta si soliditatea produselor. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Elna Sew Zebra (materiale groase)

Reputatia buna a masinilor ELNA a inceput in 1940, odata producerea primei masini de cusut in Elvetia, compacta si portabila. De atunci, ELNA a continuat sa fie un brand de renume, masinile de cusut si presele ELNA pentru uz domestic fiind concepute permanent in modul cel mai inovativ. Milioane de oameni din intreaga lume au ales ELNA pentru calitatea, performanta si soliditatea produselor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Elna Sew Zebra (materiale groase) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Elna Sew Zebra (materiale groase) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.