Elipson Omega 100 RIAA BT

2 959.00 lei (1 magazin)
Elipson Omega RIAA BT Modelul de pickup Elipson Omega 100 RIAA BT este primul pickup de pe piata cu transmisie wireless Bluetooth aptX, echipat cu preamplificare high end, iesire audio USB, si doza Ortofon OM10. Brat proiectat de Elipson Bratul OTT (Orbital Torsion Tonearm) este rezultatul cercetarilor in domeniu acustic al inginerilor de la Elipson, avand sistem de torsiune si echilibrare circulara permitand un sistem antiskating de inalta calitate Elipson Omega 100 RIAA B ...

Descriere


Elipson Omega 100 RIAA BT

Elipson Omega RIAA BT

Modelul de pickup Elipson Omega 100 RIAA BT este primul pickup de pe piata cu transmisie wireless Bluetooth aptX, echipat cu preamplificare high end, iesire audio USB, si doza Ortofon OM10.

Brat proiectat de Elipson

Bratul OTT (Orbital Torsion Tonearm) este rezultatul cercetarilor in domeniu acustic al inginerilor de la Elipson, avand sistem de torsiune si echilibrare circulara permitand un sistem antiskating de inalta calitate

Elipson Omega 100 RIAA BT : un pickup adaptat pentru streaming

Particularitatea modelului de pickup Elipson Omega 100 RIAA BT consta in solutia all-in-one pentru conectare la orice amplificator, dar si la orice casti sau boxe wireless Bluetooth. Practic este primul pickup wireless din lume. Iesirea USB este compatibila cu orice PC ce are instalat software-ul gratuit Audacity (sau echivalent) pentru captarea discurilor in format digital. Transmitatorul Bluetooth este compatibil cu maximum de calitate apt-X.

Motor digital

Pickup-ul Elipson Omega 100 detine un motor cu reglaj digital automat al vitezei, ce permite stabilitatea incredibila a vitezei. Motorul este suspendat mecanic pentru evitarea vibratiilor. 

Inovatii tehnice specifice pickup-urilor Elipson:

ELIPSON AVF (ANY VOLTAGE, ANY FREQUENCY) Printr-un design electronic avansat, pickup-urile Elipson pot functiona la orice voltaj si frecventa de alimentare din lume (100-240V, 50-60Hz).
ELIPSON DDS (DIRECT DIGITAL SYNTHESIS) Sinteza semnalului digital sinusoidal pentru precizie maxima a vitezei de rotatie, printr-un design electronic de inalta clasa.
ELIPSON ASC (AUTO-SPEED CONTROL) Pickup-urile Elipson au un control automat al vitezei prin metoda digitala pentru evitarea alunecarii curelei de transmisie, si a spori fiabilitatea motorului.
ELIPSON MSD (MOTOR SUSTENSION DEVICE) Motorul este suspendat mecanic, pentru a nu se propaga vibratiile acestuia in platan.
ELIPSON ICB (INFINITE CENTERING BEARING) Ghidajul axului platanului din bronz, pentru precizie maxima a centrarii axului platanului.
ELIPSON OTT (ORBITAL TORSION TONEARM) Bratul special dezvoltat de Elipson. Structura orbitala confera maxima precizie, torsiunea interna este ajustabila pentru anti-skating.

Caracteristici tehnice pickup Elipson Omega 100 RIAA BT:

Platan - otel presat
Sasiu - PMMA, lacuit acrylic
Doza - Ortofon OM10
Cablu RCA inclus in dotare
Centralizator - aluminiu
Dimensiuni: 450 x 120 x 380 mm
Culori: negru lacuit, alb lacuit, rosu lacuit
Capac protectie in dotare
Viteza selectabila 33 / 45 rpm
Iesire: Bluetooth, USB, RCA stereo
Greutate: 3 kg

Specificatii modul RIAA:

Raspuns in frecventa : 25Hz-20KHz (-3 dB/+1 dB)
Gain : MM = 40,5 dB / MC = 61 dB
Crosstalk : MM =88 dB / MC =78 dB
THD : MM = 0,006 % / MC = 0,05 %
Raport semnal / zgomot : MM = 82 dB / MC = 76 dB

Elipson Omega 100 RIAA BT beneficiaza de 2 ani garantie

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Elipson Omega 100 RIAA BT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Elipson Omega 100 RIAA BT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.