Elipson Alpha 100 RIAA BT Johnny Hallyday

3 949.00 lei (1 magazin)
Modelul de pickup premiat Elipson Alpha 100 RIAA BT, in editie limitata aniversara, avand urmatoarele particularitati: - elemente grafice speciale semnatura Johnny Hallyday - doza Ortofon 2M RED - fabricat in Franta integral Modelul de baza pickup Elipson Alpha 100, cu facilitati unice in lume: iesire wireless Bluetooth, USB, preamplificare inclusa, doza Ortofon 2MRED, editie Johnny Hallyday In intregime proiectat si fabricat in Franta, de catre inginerii celei mai cu traditie f ...

Descriere


Elipson Alpha 100 RIAA BT Johnny Hallyday

Modelul de pickup premiat Elipson Alpha 100 RIAA BT, in editie limitata aniversara, avand urmatoarele particularitati:
- elemente grafice speciale semnatura Johnny Hallyday
- doza Ortofon 2M RED
- fabricat in Franta integral

Modelul de baza pickup Elipson Alpha 100, cu facilitati unice in lume: iesire wireless Bluetooth, USB, preamplificare inclusa, doza Ortofon 2MRED, editie Johnny Hallyday

In intregime proiectat si fabricat in Franta, de catre inginerii celei mai cu traditie firme Hi-Fi din Franta – Elipson, modelul de pickup Elipson Alpha 100 RIAA BT este o imbinare intre tehnologie si inovatie.

Elipson Alpha 100 RIAA BT : un pickup dotat pentru streaming

Particularitatea modelului de pickup Elipson Alpha 100 RIAA BT consta in solutia all-in-one pentru conectare la orice amplificator, dar si la orice casti sau boxe wireless Bluetooth. Practic este primul pickup wireless din lume. Iesirea USB este compatibila cu orice PC ce are instalat software-ul gratuit Audacity (sau echivalent) pentru captarea discurilor in format digital. Transmitatorul Bluetooth este compatibil cu maximum de calitate apt-X.

Bluetooth aptX: conectati o pereche de boxe wireless si nu mai aveti nevoie de nimic.
ELIPSON AVF (ANY VOLTAGE, ANY FREQUENCY) Printr-un design electronic avansat, pickup-urile Elipson pot functiona la orice voltaj si frecventa de alimentare din lume (100-240V, 50-60Hz).
ELIPSON DDS (DIRECT DIGITAL SYNTHESIS) Sinteza semnalului digital sinusoidal pentru precizie maxima a vitezei de rotatie, printr-un design electronic de inalta clasa.
ELIPSON ASC (AUTO-SPEED CONTROL) Pickup-urile Elipson au un control automat al vitezei prin metoda digitala pentru evitarea alunecarii curelei de transmisie, si a spori fiabilitatea motorului.
ELIPSON MSD (MOTOR SUSTENSION DEVICE) Motorul este suspendat mecanic, pentru a nu se propaga vibratiile acestuia in platan.
ELIPSON ICB (INFINITE CENTERING BEARING) Ghidajul axului platanului din bronz, pentru precizie maxima a centrarii axului platanului.
ELIPSON OTT (ORBITAL TORSION TONEARM) Bratul special dezvoltat de Elipson. Structura orbitala confera maxima precizie, torsiunea interna este ajustabila pentru anti-skating.

Specificatii tehnice pickup Elipson Alpha 100 RIAA BT:

Platan: Otel presat
Sasiu: PVC
Finisaj: Matt
Doza: Ortofon 2M RED
Preamplificare phono inclusa, poate fi conectat la orice amplificator
Cablu RCA inclus
Compatibil cu doze MM sau MC
Bluetooth APTX & USB: 24bit / 48 kHz
Brat: Elipson Orbital Torsion
Capac de protectie inclus
Iesire: RCA stereo
Dimensiuni: 450 x 120 x 380 mm
Greutate: 2,5 kg
Specificatii RIAA:
Raspuns in frecventa : 25Hz-20KHz (-3 dB/+1 dB)
Gain : MM = 40,5 dB / MC = 61 dB
Crosstalk : MM =88 dB / MC =78 dB
THD : MM = 0,006 % / MC = 0,05 %
Raport semnal zgomot : MM = 82 dB / MC = 76 dB

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Elipson Alpha 100 RIAA BT Johnny Hallyday de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Elipson Alpha 100 RIAA BT Johnny Hallyday sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.