Elipson Alpha 100

1 479.00 lei
(1 magazin)
Specificatii Platan: Otel presatSasiu: PVCFinisaj: MattDoza: Ortofon OM10Cablu RCA inclusCompatibil cu doze MM sau MCBrat: Elipson Orbital TorsionCapac de protectie inclusIesire: RCA stereoDimensiuni: 450 x 120 x 380 mmGreutate: 2,5 kg Elipson Alpha 100 In intregime proiectat si fabricat in Franta, de catre inginerii celei mai cu traditie firme Hi-Fi din Franta - Elipson, modelul de pickup Elipson Alpha 100 este o imbinare intre tehnologie si inovatie. ELIPSON AVF ( ...

Descriere


Elipson Alpha 100

Specificatii Platan: Otel presat
Sasiu: PVC
Finisaj: Matt
Doza: Ortofon OM10
Cablu RCA inclus
Compatibil cu doze MM sau MC
Brat: Elipson Orbital Torsion
Capac de protectie inclus
Iesire: RCA stereo
Dimensiuni: 450 x 120 x 380 mm
Greutate: 2,5 kg

Elipson Alpha 100


In intregime proiectat si fabricat in Franta, de catre inginerii celei mai cu traditie firme Hi-Fi din Franta - Elipson, modelul de pickup Elipson Alpha 100 este o imbinare intre tehnologie si inovatie. 
ELIPSON AVF (ANY VOLTAGE, ANY FREQUENCY) Printr-un design electronic avansat, pickup-urile Elipson pot functiona la orice voltaj si frecventa de alimentare din lume (100-240V, 50-60Hz).
ELIPSON DDS (DIRECT DIGITAL SYNTHESIS) Sinteza semnalului digital sinusoidal pentru precizie maxima a vitezei de rotatie, printr-un design electronic de inalta clasa.
ELIPSON ASC (AUTO-SPEED CONTROL) Pickup-urile Elipson au un control automat al vitezei prin metoda digitala pentru evitarea alunecarii curelei de transmisie, si a spori fiabilitatea motorului.
ELIPSON MSD (MOTOR SUSTENSION DEVICE) Motorul este suspendat mecanic, pentru a nu se propaga vibratiile acestuia in platan.
ELIPSON ICB (INFINITE CENTERING BEARING) Ghidajul axului platanului din bronz, pentru precizie maxima a centrarii axului platanului.
ELIPSON OTT (ORBITAL TORSION TONEARM) Bratul special dezvoltat de Elipson. Structura orbitala confera maxima precizie, torsiunea interna este ajustabila pentru anti-skating.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Elipson Alpha 100 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Elipson Alpha 100 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.