Elemis Men crema hidratanta antirid 30 ml

Elemis Men, 30 ml, Ingrjire pentru zi pentru barbati, Tratamentul pentru fermitate Elemis Men reface contururile feței, astfel încât tenul să arate din nou tânăr.Caracteristici:hidratează intensîntinerește pielea și îi conferă energiedă un aspect ferm conturului fețeinetezește ridurile și liniileCum se utilizează:Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. Se aplică pe piele, în strat subțire. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Elemis Men crema hidratanta antirid 30 ml

Elemis Men, 30 ml, Ingrjire pentru zi pentru barbati, Tratamentul pentru fermitate Elemis Men reface contururile feței, astfel încât tenul să arate din nou tânăr.Caracteristici:hidratează intensîntinerește pielea și îi conferă energiedă un aspect ferm conturului fețeinetezește ridurile și liniileCum se utilizează:Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. Se aplică pe piele, în strat subțire.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Elemis Men crema hidratanta antirid 30 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Elemis Men crema hidratanta antirid 30 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.