ELEFANT Semanatoare mecanica Vinita Doua randuri

ELEFANT Semanatoare mecanica Vinita Doua randuri
imagine exemplificativa

Evolutie pret
0.00 LEI
0 magazine

Lista de preturi

Pret produs
Magazin

Descriere - ELEFANT Semanatoare mecanica Vinita Doua randuri


Sermanatoare mecanica Vinita doua randuri

Sermanatoare mecanica Vinita doua randuri grabeste lucrarile de semanre in gradinile de dimensiuni medii si mari. Mecanizmul simplu de lucru permite semanarea a doua randuri paralele in acelasi timp. Reglarea individuala pentru fiecare dintre cele doua cuve de semanare, va permite folosirea diferitor soiuri de seminte de la rand la rand.
 
Semanatoarea este complet mecanica si functioneaza prin impingere. Rotatia rotilor antreneaza mecanizmul de evacuare a semintelor cu ajutorul uni set de perii ce ghideaza boabele spre orificiul de evacuare. Acesta poate fi reglat de la dimensiunea de la 2 la 18 mm. Nu trebuie decat sa umpleti cele doua cuve cu seminte, sa rotiti discul cu gauri pana potriviti gaura cu diametrul dorit si sa incepeti lucrul.
 
Semanatoarea Vinita este conceputa pentru lucrul de tara, pentru a automatiza intr-o masura putin costisitoare lucrul de primavara.

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Ruris Motosapa DAC 6500K

Ruris Motosapa DAC 6500K

De la
1,429.99 lei
Ruris Motosapatoare 751KS

Ruris Motosapatoare 751KS

De la
2,999.00 lei
Ruris Motosapatoare 1001KSD

Ruris Motosapatoare 1001KSD

De la
4,469.89 lei
Texas Motocultor Combi 800TGE

Texas Motocultor Combi 800TGE

De la
7,216.00 lei
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ELEFANT Semanatoare mecanica Vinita Doua randuri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru ELEFANT Semanatoare mecanica Vinita Doua randuri puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ELEFANT Semanatoare mecanica Vinita Doua randuri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]