Electronic Arts Unravel Yarny Bundle PS4

Electronic Arts Unravel Yarny Bundle PS4
oferte de la
68.44 lei

(2 magazine)
Unravel Yarny Bundle Ps4 Unravel Yarny Bundle PS4 este un produs lansat de Electronic Arts la data de 07.12.2018 UNRAVEL YARNY BUNDLE CONTINE: Unravel Unravel Two Descoperiti aventurile incantatoare ale universului Unravel si Unravel Two, impreuna cu pachetul Unravel Yarny. In Unravel, alaturati-va lui Yarny, un personaj iubitor facut dintr-un singur fir de ata, intr-o aventura puzzle-platformer. In Unravel Two, creati un Yarny, apoi, construiti relat ...

Descriere - Electronic Arts Unravel Yarny Bundle PS4


Unravel Yarny Bundle Ps4 Unravel Yarny Bundle PS4 este un produs lansat de Electronic Arts la data de 07.12.2018

UNRAVEL YARNY BUNDLE CONTINE:
  • Unravel
  • Unravel Two

Descoperiti aventurile incantatoare ale universului Unravel si Unravel Two, impreuna cu pachetul Unravel Yarny.

In Unravel, alaturati-va lui Yarny, un personaj iubitor facut dintr-un singur fir de ata, intr-o aventura puzzle-platformer.

In Unravel Two, creati un Yarny, apoi, construiti relatii cu alti Yarnys in modul co-op local sau single player, favorizand prietenia si sprijinul in timp ce calatoriti impreuna in aceasta poveste.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electronic Arts Unravel Yarny Bundle PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electronic Arts Unravel Yarny Bundle PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.