Electronic Arts Star Wars Jedi Fallen Order PS5

91.90 lei (1 magazin)
Descrierea Produsului: O aventură care se întinde pe galaxii așteaptă în Star Wars Jedi: Fallen Order , un nou titlu de acțiune-aventură pentru persoana a treia de la Respawn Entertainment. Acest joc cu un singur jucător, condus narativ, te pune în rolul unui Pediwan Jedi care a scăpat cu ușurință de purjarea Ordinului 66 în urma evenimentelor din Episodul 3: Răzbunarea Sith. Într-o încercare de a reconstrui Ordinul Jed ...

Descriere


Electronic Arts Star Wars Jedi Fallen Order PS5

Descrierea Produsului:

O aventură care se întinde pe galaxii așteaptă în Star Wars Jedi: Fallen Order , un nou titlu de acțiune-aventură pentru persoana a treia de la Respawn Entertainment.

Acest joc cu un singur jucător, condus narativ, te pune în rolul unui Pediwan Jedi care a scăpat cu ușurință de purjarea Ordinului 66 în urma evenimentelor din Episodul 3: Răzbunarea Sith.Într-o încercare de a reconstrui Ordinul Jedi, trebuie să ridici piesele trecutului tău sfărâmat pentru a-ți finaliza antrenamentul, pentru a dezvolta noi abilități puternice ale Forței și pentru a stăpâni arta sabiei laser iconice - totul în timp ce rămâi cu un pas în fața Imperiului și a mortalului său Inchizitori.

În timp ce îți stăpânești abilitățile, jucătorii se vor angaja în lupte cu sabie laser și luptă cu forța, concepute pentru a oferi genul de lupte intense. Jucătorii vor trebui să se apropie de inamici în mod strategic, în timp ce utilizează inteligent antrenamentul Jedi pentru a depăși adversarii și a rezolva misterele care stau în calea.Caracteristici :

 
- Jedi: Fallen Order oferă fantezia de a deveni Jedi prin sistemul său inovator de luptă cu sabie laser, asociat cu o suită de abilități puternice ale Forței pe care va trebui să le folosiți pentru a depăși obstacolele care stau în cale.
- Ca fost Padawan în fugă de Imperiu, trebuie să-ți finalizezi pregătirea înainte ca Inchizitorii Imperiali să-ți descopere planul de a reînvia Ordinul Jedi. Ajutat de un fost cavaler Jedi, un pilot ticălos și un droid neînfricat, trebuie să scapi de mașinile malefice ale Imperiului într-o aventură bazată pe poveste. 
- Galaxia așteaptă - pădurile antice, fețele stâncoase bătute de vânt și junglele bântuite sunt toate biomuri unice pe care le veți explora în Jedi: Ordinul căzut, cu libertatea de a decide când și unde veți merge mai departe.
- Pe măsură ce deblocați noi puteri și abilități, se deschid oportunități de a re-traversa hărțile în moduri noi, folosind Forța pentru a spori modul în care explorezi. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electronic Arts Star Wars Jedi Fallen Order PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electronic Arts Star Wars Jedi Fallen Order PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.